Algemeen > Natuur

Tuinieren

<< < (2/3) > >>

Valora:
Ik heb lekker wat moestuintjes staan, Marokkaanse munt en twee fruitbomen :) Heb ook onder andere een startpakket kruiden kweken gekregen dit weekeind, dus dat is leuk!

Ik zal binnenkort even wat foto's maken.
Mijn komkommerplantjes van MiMi hebben helaas de reis van Oude Mei naar huis niet overleefd.. heb ze nog verpot en water gegeven maar helaasch mocht het niet baten

Gaby:
Inmiddels wat maanden verder en nu is mijn vraag, wie heeft er nog iets lekkers kunnen oogsten van zijn moestuintje?? Ik heb redelijk wat tomaten en cherry tomaatjes, aardappels, prei, paar (mini)wortels, een handjes vol rode bessen en twee handjes vol kerspruimen, heel veel bramen en ik heb nog heel veel druiven, maar die laat ik nog even een paar weken rijpen.

Villsvin:
We hebben een paar aardige tomaten kunnen oogsten, maar helaas is door de hete zomer en de daaropvolgende nattigheid erg veel verloren gegaan. In ieder geval staat de appelboom er erg mooi bij en ook de druiven zien er best goed uit. Het is minder dan ik gehoopt had. Toch maar even groene vingers proberen te krijgen.

Gwaihir:
Hier hebben weinig AH plantjes het overleefd.
De cherry tomaatjes deden het redelijk, maar gaven slechts 2 tomaatjes. De ratjes vonden ze wel lekker!

De tomatenstekjes die ik van Hanneke had gekregen doen het super!
Ik heb al een overheerlijke tomaat kunnen gebruiken in de pastasaus en momenteel kan ik er al bijna weer een paar oogsten :)

Hanneke:
Ik ben de zomer begonnen met bonen eten, gevolgd door vele komkommers, een paar sperziebonen.
Nu tomaten groot en klein, pompoenen, de paprika is in de maak en de prei is reeds klaar. Ook de aubergine staat in de bloei maar daar verwacht ik niet veel meer van.
Wat er al niet mogelijk is op een balkon!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie