Heidendom > Literatuur

Online boeken en artikelen.

<< < (2/2)

Hobbes:
inderdaad. Raar, mischien komt het omdat ik deze gedeeld heb met een groep die iets meer leden heeft dan deze (Heidenen van de Lage Landen)

Metalen Mark ov Holland:
HvdLL is die groep waar Elisabeth van NH tegenwoordig ook lid van is, toch?
Dat even terzijde, ik kan me in alle eerlijkheid eigenlijk niet echt voorstellen dat het ledenaantal van een heidens Nederlands Facebook-gezelschap (NH, HV, HvdLL, enzovoorts) van invloed is op de beschikbaarheid van literatuur op de internetsite van een Amerikaanse organisatie; dat alles nog afgezien van het feit dat de Nederlandse heidense internetgezelschappen in feite één grote organisch (on)gestructureerde groep vormen (met een véél lagere mate van hiërarchische orde dan de meeste buitenlandse groepen).   

Je kunt één-en-ander natuurlijk nooit helemaal uitsluiten maar het komt, op zijn zachtst gezegd, een beetje apart op me over dat een groep Amerikanen het absoluut onbestaanbaar zou vinden dat een groep Nederlanders (welke zich de facto vooral bezighoudt met natuurwandelingen, geschiedkundige excursies, volksdansen en het maken en drinken van mede) zich in het kader van enige levensbeschouwelijke verbreding bezig zijn gaan houden met hun literaire bronnen, vooral ook omdat het zo is dat wij in principe tot hun 'geloofsgenoten' te rekenen zijn. 

Het kan uiteraard het geval zijn dat de mensen die The Troth bestieren besloten hebben dat ze voortaan eerst geld willen zien of dat ze de bronnen, in het kader van een bepaald soort mystificatie, tegenwoordig liever geheim houden: we zullen het waarschijnlijk nooit te weten komen.   

 

Hobbes:
Het was voordat ik het daar deelde nog gewoon beschikbaar, enkele uren later was het verdwenen. Ongetwijfeld toeval, maar wel erg toevallig

Kezlar:
Ik vermoed een rokende server. Want het is weer beschikbaar zie ik net. :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie