Midwinter voorbereidingen


We gaan dit jaar uiteraard weer het Midwinter- of Joelfeest vieren. Het belooft dit jaar een mooie viering te gaan worden! In de aanloop naar ons 9 jarig bestaan, is dit vanzelf een mooie gelegenheid om ook de (oude) banden weer aan te halen.

Het afgelopen jaar hebben we een aantal leuke dingen kunnen doen, en ook kennis mogen maken met een andere groep. Deze groep gelijkgestemden is Gjallarhorn. Er zijn al een aantal activiteiten samen ondernomen. Dat was enorm gezellig en leerzaam. Er ligt een basis voor een leuk sibbeverbond waar we als Heidevlam ook blij mee zijn. Wellicht kunnen we een aantal activiteiten combineren of bij elkaar op bezoek met wendefeesten – er zijn al wat ideeën geopperd. Kortom, een mooi vooruitzicht! En dat de kleintjes zich ook aan elkaar kunnen wagen maakt het ook bijzonder leuk.

We houden jullie op de hoogte mbt het komend jaar!